Eerste indrukken
Hallo allemaal!
Hier dan mijn eerste berichtje vanuit Ghana, helemaal veilig aangekomen dus! Gisteravond ben ik met een andere vrijwilligster in Accra geland en kwamen we de drie andere vrijwillgers tegen. We zitten nu twee nachten bij iemand van de organisatie in Accra en gaan morgen op de bus naar Tamale.
Vandaag zijn we Accra ingeweest om wat praktische zaken te regelen en tegelijk dus een heleboel indrukken op te doen. De eerste indruk: warm en zweten! Er staat wel een lekker windje, wat wat enige verkoeling biedt. Voor de rest, drukte, chaos en we worden enorm veel bekeken. Er zijn namelijk geen andere blanken op straat te bekennen!
Morgen waarschijnlijk nog meer indrukken opdoen in de bus richting Tamale. En dan woensdag of donderdag zal ik naar mijn gastgezin gaan. Ik probeer snel weer iets van me te laten horen!
Liefs Lieke
ps. Bedankt voor alle reacties, erg leuk om te lezen!!
"en gaan morgen op de bus naar Tamale."
Waarschijnlijk wordt 't dat nog letterlijk ook, haha
Ha lief Liekje,
Jeuh, je eerste verhaaltje. Fijn om te horen dat je bent aangekomen. Maargoed, dat wist ik natuurlijk al over de sms en facebook. In ieder geval super tof om je zo je verhalen te kunnen volgen! Kus!!
Hey,
Leuk om hier je verhaal te lezen. Vandaag al best veel contact gehad; vinden we wel fijn!
We wachten weer ongeduldig op je volgende bericht!xxx
Goed en fijn dat alles zo goed gaat met je.
Nu kijken ze daar nog raar naar een blanke maar daar zal wel verandering inkomen.
Je zult ook wel bijkleuren en hopelijk niet rood maar bruin.
Veel succes en plezier bij je gastgezin.
Groetjes
Leuk om je site te krijgen van jullie mam
Ik ga je zeker volgen, Marielle is gisteren terug gekomen uit Burkina Faso heeft het heel goed naar haar zin gehad
Werd ook veel bekeken om dat ze blank was
Lieke let goed op je gezondheid!!!!!!
fijn dat je goed bent aangekomen Lieke !!
Je schrijft dat het waaide, misschien dat je de
vlieger dan toch kan gebruiken, ha ha .
Lieke!! Wat fijn dat je goed bent aangekomen!! :D
Hoe is 't eten daar? Altijd belangrijk haha.
Heeel veel plezier! Blijf je volgen natuurlijk! xx
Fijn dat je heelhuids bent aangekomen!
En nu weet je hoe filmsterren zich voelen, geniet er maar van! Hier in Nederland is dat snel weer over;)
xxx
Hee leukerd, Fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen met je reismaatjes! Details over de busreis verwachten we nog wel hé! Liefs
Ik bedacht me net... als iedereen je zo fanatiek blijft volgen, dan heb je dadelijk niks meer te vertellen als je thuis komt! Hihi.. ben benieuwd hoe het bij je gastgezin gaat zijn! xx
Wat ik lees vind ik al leuk, hoop dat jij de busreis ook zo ervaart en dat we snel weer iets van je horen;)!
Smeer jezelf goed in kind, dan krijg je vanzelf ook een mooi bruin huidje ipv rood en val je minder op haha
X
Busje komt zo, busje komt zo :P Echt raar dat jij morgen heel primitief zwetend op een zandweggetje zit te wachten op je bus terwijl ik hier hysterisch zit te zijn omdat morgen mijn nieuwe Iphone komt.. 2 heel andere werelden.. ik ben heel benieuwd hoe je gastgezin.. hou ons op de hoogte.. dikke kus Lotte (goede reis merge)
Onze eerste indruk, Ze red het wel ons Lieke.
Fijn dat de reis goed verlopen is en dat de bus misschien morgen, of overmorgen komt om je naar jullie gast gezin te brengen.
Hopelijk vinden jou reisgenootjes jou ook zo leuk als wij!
Een fijne kennismaking gewenst en tot de volgende keer!
Groetjes uit Heesch.
Hallo Lieke
Fijn te horen dat je goed bent aangekomen. Je zult het daar wel maken denk ik. Wel gek denk ik als iedereen je aankijkt als blanke. Nou geniet bij je gastgezin en ik volg jouw verhalen en anders hoor ik ze wel van je moeder. Tot de volgende keer.
Groetjes
Hallo Lieke, dat ze je allemaal aankijken is nog niet zo erg, maar laat ze niet de kaas van je brood eten. Maar daar ben ik bij jou niet zo bang voor.
Alvast een goede aankomst bij je gastgezin, laat de maïs je goed smaken.
Groeten,
Papa.
Lieke! Ik ga je nu wel heel lang niet zien haha! Ontzettend tof dat je dit bent gaan doen, ik ben erg trots! Jammer dat ik je niet meer heb gezien, was de GG nog leuk? Vast wel haha! Ik hoop dat je veel plezier hebt, dat zal ik wel terug kunnen lezen op je blog:) veel liefs en succes, xxx Eef